CFR Cluj renunță la Butean și Rusu. Unde vor continua sezonul cei doi jucători


Campioana a mai cedat doi jucători sub formă de împrumut. Anunțul a fost făcut joi, 20 ianuarie, pe pagina oficială de Facebook a clubului din Gruia. Cei doi fotbaliști au fost împrumutați până la finalul sezonului actual la Chindia, echipă de la care ardelenii l-au cumpărat recent pe Cristian Neguț (26 de ani).

"Multă baftă, Mihai Butean și Denis Rusu! Cluburile CFR 1907 Cluj și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorilor Mihai Butean și Denis Rusu până la finalul acestui sezon. Mult succes, băieți!", a scris clubul ardelean pe pagina de Facebook. 

Născut la Cluj-Napoca, Mihai Butean a început fotbalul la rivala lui CFR Cluj, Universitatea, de unde a fost achiziționat de Astra în 2016 și a mai evoluat sub formă de împrumut la Academica Clinceni, înainte de a fi cedat gratis la CFR Cluj. Campioana l-a transferat în 2019 de la Astra, însă fundașul nu a primit prea multe șanse în Gruia. 

Transferat în vara anului trecut la CFR Cluj, mijlocașul bihorean Denis Rusu (20 de ani), nu a fost folosit în campionat nici de Marius Șumudică, nici ulterior de Dan Petrescu. Fotbalistul a ajuns de marți la Târgoviște și se va antrena sub comanda lui Emil Săndoi.

În campionatul trecut, în care s-a afirmat la UTA Arad, Denis Rusu a bifat 36 de meciuri în toate competițiile și a marcat două goluri.


Comentarii Facebook