CFR Cluj reacționează după ce un fotbalist exclus dă clubul în judecată: „Va fi un proces”


Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce fotbalistul brazilian Roger i-a dat pe campioni în judecată. Odată cu transferul lui Ermal Krasniqi (24 de ani), cei de la CFR Cluj l-au anunțat pe brazilianul Roger (26 de ani), unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Dan Petrescu (55 de ani) în prima parte a sezonului, că nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1. Situația nu a fost deloc pe placul jucătorului, iar acesta a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA.

Potrivit deciziei inițiale luată de CFR, Roger, care este concurent pe post cu internaționalul kosovar Ermal Krasniqi, ar mai putea evolua doar în Cupa României și Conference League. Situația nu a fost deloc pe placul jucătorului, iar acesta a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA. Brazilianul cere să fie declarat jucător liber și să primească salariul pentru tot restul contractului.

Înțelegerea lui Roger cu CFR Cluj se încheie în vara anului 2025 și, dacă va câștiga procesul, campioana va fi nevoită să-i plătească aproximativ 500.000 de euro, informează GSP.ro. Reacția clubului din Gruia a venit imediat, prin vocea președintelui Cristi Balaj.

Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a transmis Balaj, pentru as.ro.

2.jpeg

Comentarii Facebook