CFR Cluj le-a dat lecţii jucătorilor de la Slovan Liberec. Scor 2-1! Echipa s-a calificat în play-off

 

CFR Cluj a câştigat miercuri seară meciul cu Slovan Liberec, cu scorul de 2-1, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor.

 

Primul gol a fost marcat la poarta adversă de Kapetanos în minutul 45, iar al doilea gol a fost marcat în minutul 90+4 de către Sougou.

 

Slovan a început mai bine partida şi a dominat copios prima parte, dar fără ocazii clare la poarta lui Mario Felgueiras, care a avut o evoluţie excelentă.

 

În prima fază a părut că cehii controlau partida, însă jucătorul lui CFR Kapetanos a reluat o minge cu capul, în stilul caracteristic, direct în plasa porţii lui Slovan, reuşind să marcheze golul care a adus calificarea CFR-ului, scrie gsp.ro

 

În repriza secundă, tot cehii au fost cei care au dominat partida, de această dată şi cu ocazii importante, dar Felgueiras a fost un zid de netrecut pentru jucătorii lui Slovan. Până la urmă, la o neatenţie în defensiva CFR-ului, cehii au scăpat spre poartă şi au reuşit să egaleze.

 

Având în continuare nevoie de două goluri, jucătorii lui Slovan s-au năpustit spre poarta ardelenilor, însă nu au reuşit să îl învingă pe Felgueiras.

 

Când părea că nimic nu se mai putea întâmpla, Nicoară a centrat la colţul scurt, iar Sougou a împins cu latul mingea în plasă şi a adus victoria campioanei României. 

 

Echipele de stat:

 

Slovan Liberec: Bicik - Kelic, Karisik, Lyulka, Vacha - Bosancic, Breznanik, Janu, Felisman - Blazek, Sural

Rezerve: Hauzr, Toth, Butenin, Morozenko, Nezmar, Hadascok, Delarge

 

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora - Edimar, Sare, Vass - Bastos, Kapetanos, Sougou

Rezerve: Stăncioiu, Nicoară, Sepsi, Nuno Diogo, Mureşan, Diego Valente, Ronny

 

Foto: Lorand Vakarcs

Comentarii Facebook