CFR Cluj l-a DEMIS pe Edi Iordănescu! De ce s-a ajuns aici

 

Edi Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj, conform Telekom Sport.

 

Gruparea clujeană ar urma să fie preluată de portughezul Antonio Conceicao, care a mai condus CFR-ul în 2009 şi 2015. Se pare că și Bogdan Mara va pleca de la campioana României. 

 

Primul cutremur de la CFR Cluj a venit după ce și-a dat demisia Marian Copilu, cel care a fost factor de decizie principal în ultimul an la CFR, conform Digi Sport Special. 

 

Eşecul cu Malmo a fost vârful aisbergului, în interiorul clubului existând un conflict intern de mai mult timp. Copilu şi-ar fi asumat greşelile şi ar fi decis să demisioneze de la CFR, sperând că plecarea sa va aduce echilibru la club.

 

Interesant e că Marian Copilu a fost văzut de mulţi eminenţa cenuşie din Gruia, cel care a luat deciziile importante prin care CFR a redevenit campioana României.

 

Cel care a condus întreaga strategie a celor de la CFR Cluj este un tip care nu este cunoscut, al cărui nume nu a fost făcut public niciodată până acum. Nu a condus nici Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara, ci el. Este un prieten de-al lui MM Stoica, din perioada în care noi eram la Urziceni. Nu mai știu dacă acum mai este prieten cu MM, că sunt în tabere adverse.

 

Toate deciziile importante anul ăsta la club, de la achiziţii la politica de comunicare sunt luate de el. E vorba de Marian Copilu, numele lui poate nu spune nimic. Dacă CFR a câştigat campionatul, în mare măsură acest lucru i se datorează. El a decis și punerea tricolorului pe echipament. El va decide în proporţie de 100% noul antrenor. Așa se justifică și venirea lui Dan Petrescu la CFR, a lui Arlauskis, a lui Mara”, a dezvăluit Narcis Răducan, la finalul sezonului, la ”Digi Sport Special”.

 

După Copilu ar fi urmat demiterea lui Edi Iordănescu și a lui Bogdan Mara.

Comentarii Facebook