Urziceni - CFR Cluj 0 - 1

 

Echipa condusa de Andrea Mandorlini a invins prin golul inscris de Traore in minutul 43 si se distanteaza la 3 puncte de Unirea Urziceni si Steaua dupa prima etapa.

 

Meciul a fost echilibrat, atat Unirea cat si CFR avand o evolutie buna. Cele doua formatii au inceput meciul cu:


Unirea: Arlauskis - Maftei, Galamaz, B. Fernandes, Brandan - L. Marinescu, S. Paraschiv, I. Apostol, S. Frunz - Bilaco, Onofra

 

CFR: Nuno Claro - Panin, Cadu, Alcantara, Edimar - E. Dic, G. Murean, Culio, Deac - Traore, Y. Kone


In minutul 43, Deac suteaza la coltul scurt, Arlauskis reuseste sa respinga in bara transversala, de unde mingea sare la Traore, care inscrie luandu-i fata lui Brandan. Un minut mai tarziu acelasi Traore a fost aproape de a majora diferenta pe tabela de marcaj, dar preluarea putin cam lunga i-a dat sansa lui Arlauskis sa respinga mingea pana la Deac, al carui lob nu a nimerit poarta.


Meciul a marcat si debutul brazilianului Leonardo Veloso care a intrat in minutul 64. Din pacate, Deac si Muresan nu vor juca cu Steaua, din cauza cumulului de cartonase, dar pe banca de rezerve se afla Nicolae Dica si Dani, care joaca frecvent pe posturi echivalente.

 

Dupa meci Iuliu Muresan, presedintele CFR a declarat:"Trebuia sa incepem cu dreptul si am inceput cu dreptul. Vrem sa ne distantam inca din primele etape".

 

Comentarii Facebook