Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj încasează mulți bani pe Simone Scuffet, care va merge în Italia, direct în Serie A


CFR Cluj face o afacere foarte bună din vânzarea tot mai probabilă a lui Simone Scuffet, la Cagliari, nou promovata din Serie A.

Presa din peninsulă a scris că în joc ar fi vorba despre un milion de euro, suma de transfer pentru Simone Scuffet, cu bonusuri incluse. Alte surse din club vorbesc, însă, de 2 milioane de euro, dar și unele bonusuri, pe care CFR le-ar putea primi. Cele două cluburi au stipulat în contractul de transfer faptul că formația din România mai poate primi bani și în funcție de performanțele lui Scuffet, dar și de performanțele echipei, scrie Prosport.ro.

CFR Cluj va încasa bani, dacă Cagliari se salvează de la retrogradar, dacă ajunge să joace în Europa în sezonul următor sau dacă Scuffet va juca cel puțin 10 meciuri. Așa, suma totală încasată ar putea ajunge la 3,5 milioane de euro.

De asemenea, clujenii și-au păstrat un procent dintr-un viitor transfer, adică 20% din orice sumă care trece de 2 milioane de euro.

Simone Scuffet a fost adus gratis de la APOEL Nicosia, în iulie 2022, a jucat bine, iar acum clujenii îl vând cu o sumă importantă.

Comentarii Facebook