CFR Cluj, după veștile că Neluțu Varga ar fi în comă indusă: Domnul Varga este într-o stare stabilă


Conducerea CFR Cluj spune că patronul echipei, Neluțu Varga, nu este în comă indusă și că a transmis un mesaj echipei.

Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, a transmis conducerea clubului CFR 1907 Cluj.

Neluțu Varga ar suferit un accident vascular cerebral, imediat după înfrângerea CFR-ului cu FC Pyunik și a fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

În cursul zilei de sâmbătă, Foaia Transilvană a scris că patronul echipei clujene ar fi în comă. Surse medicale ne-au declarat că Neluțu Varga a suferit un atac cerebral, fiind în stare inoperabilă, cel puțin pentru moment. Medicii clujeni au luat decizia de a-i induce medicamentos, patronului de la CFR Cluj o stare neuro-vegetativă, fiind practic într-un fel de comă indusă. Manevra medicală are rostul a de calma spasmul cerebral și de a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a unei stări de stres, conform sursei citate.

Comentarii Facebook