CFR Cluj dă afară 10 jucători. Mureșan: Avem 36 de jucători și vrem 26 - VIDEO

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunțat că trebuie să dea afară zece jucători.

 

"Problema pe care trebuie să o rezolvăm este să plece vreo 7 - 8 jucători și apoi să vină. Avem 36 de jucători. Paulo Sergio vrea să rămână cu maxim 26. Zece jucători sunt în plus.

 

N-o să vină Aguiregarray, aţi văzut, pentru că Aguiregarray era împrumutat la noi şi nu am putut să ne înţelegem cu impresarii lui, care cereau o sumă enormă pentru un jucător care e bun, dar nu s-a impus ca titular la noi. Probabil că o să îi dăm drumul în iarna asta deși până în vară e jucătorul nostru. 

 

Dacă aducem întăriri, aducem în zona atacului. Zona atacului însemnând mijlocaş ofensiv sau al doilea vârf sau cei trei din faţă", a declarat Iuliu Mureşan.

 

Președintele CFR Cluj a spus că nu se va renunța la Luis Alberto ”Pe mine m-a sunat Luis Alberto acum vreo două zile, a fost foarte simpatic şi a zis că vrea să vină la noi, să joace cu Inter, să dea gol, deci nici vorbă, nu mi-a zis că vrea să rămînă în Brazilia”, a mai spus Iuliu Mureșan.

 

Românii din lotul CFR Cluj, Stăncioiu, Man, Panin, Sepsi, Maftei, Rada, Mureşan, Hora, Deac, Păun, S. Buş, L. Ganea, au plecat în cantonamentul din Spania, joi dimineața.

 

Jucătorii străini vor zbura direct în Marbella, pentru reunirea lotului, inclusiv Weldon, care va reveni după împrumutul în China.

Comentarii Facebook