CFR Cluj are conturile blocate. Paszkany e furios pe ”Gicu” de la ANAF București

 

CFR Cluj are conturile blocate de ANAF, după ce un inspector a găsit un prejudiciu la bugetul de stat de 11 milioane de euro.

 

Un aşa zis ”Gicu” din Bucureşti, de la ANAF, de pe o zi pe alta, spune că, după părerea lui, în ultimii 5 ani clubul trebuia să plătească aproximativ 6 milioane de euro, impozit pe salarii. Şi, după calcularea penalităţilor de întârziere, dintr-odată, a apărut în presă că sunt de plătit 11 milioane de euro la Stat. Desigur, iniţial am crezut că e o glumă proastă, dar, după 3 zile, a venit pe fax şi înştiinţarea oficială. Aşa ceva nu există în nici o ţară normală din punct de vedere fiscal.

 

Când îl întrebi pe acest Gicu pe baza cărei legi se recalculează aceste impozite pe salarii, deoarece la un club de fotbal este valabilă şi se aplică legea sportului, el spune că nu îl interesează această lege a sportului. Probabil, însă, clubul va câştiga în instanţă procesul intentat. Problema este că, chiar dacă clubul câştigă procesul, până atunci conturile rămân blocate. După proces, probabil că acest Gicu n-o să fie nici măcat atenţionat, existând probabilitatea ca între timp să fie chiar şi avansat”, a spus Paszkany, citat de știridesport.ro.

 

ADIO CFR Cluj! Arpad Paszkany a fost CĂUTAT de ANAF. S-a găsit un prejudiciu ENORM

Comentarii Facebook