CFR Cluj, acuzat de fostii jucatori ca nu-si respecta promisiunile: "Nu semnati niciodata cu acest club"

Mikael Dorsin si Lars Hirschfeld, doi fosti jucatori ai CFR Cluj, critica dur in presa norvegiana conducerea clubului clujean.

 

"Nu semnati niciodata cu acest club. Imaginea pe care v-o prezinta in fata este frumoasa, insa nu-si respecta niciodata promisiunile. Este greu de crezut pentru un club care pare plin de resurse si care a evoluat In Liga Campionilor", a declarat portarul Lars Hirschfeld, potrivit site-ului norvegian aftenposten.no. Acesta a jucat la CFR in 2008-2009 si care evolueaza acum in Norvegia.

 

Si Mikael Dorsin, fost jucator in Gruia in 2008, sustine ca clubul clujean ii datoreaza inca multi bani. "Cei de la CFR imi datoreaza multi bani, nu mi-au mai platit salariul si apoi au vrut sa ma vanda la o alta echipa, lucru cu care nu am fost de acord", a spus Dorsin, care joaca acum la Rosenborg.

 

Litigiul dintre acesta si clubul CFR a ajuns la FIFA, dar nu a fost luata nicio decizie. "Poate ca FIFA s-ar fi pronuntat mai repede daca mai multi jucatori s-ar fi plans de acest club", a mai spus fostul ceferist.

 

Foto: qwiki.com

Comentarii Facebook