Joi 2 Februarie

CFR Cluj a pierdut Supercupa României. Golul victoriei, înscris de un fost atacant al celor din Gruia. Sistemul VAR a dat rateuri


Sepsi a câștigat Supercupa României, după ce a învins campioana cu scorul de 2-1. Acesta a fost primul meci din România, unde a fost folosit sistemul VAR.

Păun a înscris pentru CFR Cluj în secunda 69, reușind cel mai rapid din istoria Supercupei României. Clujenii au mai avut ocazii, dar nu au înscris, Ciprian Deac fiind extrem de activ. 

În prelungirile primei reprize, pe relaxarea clujenilor, Cosmin Matei a egalat. Cel care le-a dat lovitura fatală clujenilor a fost Mario Rondon, atacantul adus tocmai de la CFR Cluj. Golul victoriei a fost marcat în minutul 85.

Pe final, Roger a fost eliminat de la CFR Cluj, în prelungirile partidei, pentru o lovitură cu cotul. 

Ion Crăciunescu susține că sistemul VAR a dat rateuri

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, susține că sistemul VAR nu a semnalat o eliminare clară. 

Jucătorul CFR Cluj, Marko Dugandzic, ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 45+2, dar a primit numai galben.

"Aoleu! Asta e o fază evidentă. De ce n-a intervenit VAR? Știu bine regulile VAR. Este o eroare clară. VAR poate să-l informeze pe arbitru, chiar dacă a judecat-o el. VAR intervine în situațiile în care arbitrul a judecat o fază și a comis o eroare evidentă.

Arbitrul răspunde pentru asta! Sunt înregistrate discuțiile dintre arbitru și cei din camera VAR, tot ceea ce comunică ei. Ziceați că dacă vine VAR-ul n-o să mai fie greșeli. Păi?? Trebuia cartonaș roșu", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Foto: Sepsi OSK / Facebook

Comentarii Facebook