CFR Cluj a învins cu 3-2 în meciul contra celor de la Hermannstadt


CFR Cluj a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 3-2 (2-1), miercuri seară, în deplasare, la Mediaş, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

CFR „a făcut spectacol” la meciul cu Hermannstadt. Janga (30 de ani) a deschis scorul în minutul 10, cu o lovitură de cap din plonjon după o centrare a lui Manea. Atacantul a profitat de gafa uluitoare a lui Letica, portarul sibienilor, și a reușit „dubla”, în minutul 26, scrie GSP.

Rangelo Janga, jucător în naționala Curacao, a marcat cu capul în poarta lăsată liberă de Letica, ieșit greșit la 16 metri, pe o centrare plouată. Doar 5 minute mai târziu, portarul croat ieșea din nou absurd din poartă. A fost driblat în afara careului de Janga, dar s-a repliat și l-a deposedat de jucătorul CFR-ului din spate, înainte ca acesta să apuce să șuteze.

Hermannstadt a recuperat, dar a pierdut în final

Gazdele au reușit să marcheze prin Daniel Paraschiv, golgeterul echipei. Atacantul convocat recent la națională l-a driblat pe Yuri și l-a învins pe Scuffet cu stângul, la colțul lung.

Spectacolul a continuat și în repriza a doua. Apărarea CFR-ului a fost surprinsă de o devierea a lui Paraschiv, care l-a lansat pe Oroian spre poartă. Rămas singur cu Scuffet, jucătorul lui Hermannstadt nu a iertat și a dus scorul la 2-2, în minutul 56.

Petrescu a făcut 3 schimbări în minutul 66, i-a scos pe Braun, Birligea și Deac și i-a băgat în teren pe Camora, Petrila și Malele. Ultimul a reușit să și marcheze 7 minute mai târziu. Rămas singur cu Letica după pasa lui Janga, Malele l-a învins pe portarul croat și a dus scorul la 3-2.

FC Hermannstadt nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri de campionat (un egal, două eşecuri). CFR reuşeşte a treia victorie consecutivă după înfrângerea cu Rapid.

CFR a urcat pe locul doi în Superliga, cu 37 de puncte, 4 sub liderul Farul. Ardelenii au și un meci în minus. Hermannstadt este pe locul 5, cu 27 de puncte.

Sursa foto: cfr1907.ro

Comentarii Facebook