CFR Cluj a câștigat Supercupa României, la penalty-uri, cu 4-1


Înaintea partidei, între Edi Iordănescu şi Gigi Becali a existat un dialog de la distanţă, iar antrenorul CFR-ului a dorit acum pună capăt schimbului de replici: "Îl respect deosebit de mult pe patronul clubului FCSB".

Nenea Edi, lasă filosofia!”, a fost mesajul public pe care Gigi Becali i l-a adresat antrenorului de la CFR Cluj, înainte de Supercupă. Totul, din cauza problemelor de arbitraj.

Referitor la patronul clubului FCSB, îl respect deosebit de mult, este un om care investeşte în fotbal, cunosc foarte bine gesturile pe care le face pentru fotbal şi nu numai, are aprecierea şi respectul meu. Am văzut că s-au interpretat în fel şi chip vorbele pe care le-am spus. Toată lumea trebuie să înţeleagă, şi aici fac atingere şi la declaraţiile domnului Duckadam, care la fel se bucură de aprecierea mea, niciodată eu nu am comentat despre ce fac alte echipe, despre jucătorii lor, despre conducătorii lor, despre patroni, despre jocurile lor, în schimb invers s-a întâmplat.

Atunci când echipa mea este atacată, jucătorii mei sunt atacaţi sau munca echipei este atacată, voi fi primul care voi lua atitudine şi nu mai ţin cont de nicio ierarhie. Mă interesează ca să-mi apăr munca, e vorba de oamenii cu care eu muncesc zi de zi şi nu o să mă dau niciodată la o parte să iau poziţie.

Nu am jignit pe nimeni, dar atunci când nu voi fi de acord cu atacurile care vin către echipă, voi lua atitudine şi voi riposta dacă este nevoie. (n.r. - despre un conflict cu Anton Petrea în timpul meciului) Tensiunea jocului, cu toţii ne-am dorit, şi el munceşte, face lucruri foarte bune, echipa de când e el a suferit o transformare extraordinară.", a declarat Edi Iordănescu.


Comentarii Facebook