CFR Cluj a anunțat primul transfer pentru sezonul viitor


CFR Cluj, campioana României, a anunțat transferul lui Jonathan Rodriguez, ultima dată jucătorul celor de la FC Botoșani, care împlinește astăzi 31 de ani.

Mutarea anunțată încă din luna mai a fost confirmată oficial de echipa din Gruia. În postarea campioanei s-a strecurat și o greșeală: Jonathan împlinește astăzi 31 de ani, nu 30.

Bine ai venit, Jonathan Rodriguez. La mulți ani! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Jonathan Rodriguez, jucător care astăzi, 7 iunie, împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani!

Fotbalistul argentinian a evoluat în sezonul recent încheiat la FC Botoșani, fiind căpitanul formației din Nordul Moldovei. În trecut, Rodriguez a evoluat la echipe din țara natală, printre care Deportivo Madryn sau Agropecuario.

În urăm bun venit și mult succes la clubul nostru! Totodată, îi dorim sănătate din belșug și multe bucurii, la mulți ani! Feliz cumpleanos!”, a scris CFR Cluj pe Facebook.

Jonathan Rodriguez, transferat de CFR Cluj

Jonathan Rodriguez a adunat 126 de meciuri la FC Botoșani în cei 4 ani petrecuți la clubul moldovean. Mijlocașul argentinian se poate lăuda cu 10 goluri și 16 pase decisive în această perioadă.

E un jucător care parcă nu mai dădea totul, ca atare oricum nu am făcut vreun efort să îi prelungesc contractul. Avea și un contract mere pentru mine. Cred că drumul lui este OK acum, va avea un contract mai mare, merge la o echipă mai bună, să dea Dumnezeu să poată face față, să fie mai valoros decât la Botoșani”, a spus Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, conform gps.ro

Jonathan Rodriguez este unul dintre jucătorii cu care CFR s-a înțeles deja pentru noul sezon. Ceilalți sunt portarul Cristiano Figueiredo, fundașul central Rachid Bouhenna, mijlocașul Anas Tahiri și extrema Denis Rusu.


Comentarii Facebook