CFR ar putea pierde campionatul din cauza altercatiilor de la Cluj. Vezi de ce

Arbitrul Alexandru Tudor a intrerupt partida deoarece ar fi trebuit sa elimine cate 5-6 jucatori de la fiecare echipa, a spus observatorul oficial Alexandru Boc la Digi Sport

 

Conform Regulamentului Disciplinar, articolul 57, aliniatul 3, "participarea la o încaierare se sanctioneaza cu suspendare de la 6 la 8 jocuri pentru fotbalisti si cu interzicerea oricarei activitati legate de fotbal de la 6 la 12 luni în cazul oficialilor", conform GSP.

 

Daca intr-adevar se va dovedi ca arbitrul avea motive de a elimina 5-6 jucatori de la CFR (lucru care nu a fost vizibil in imaginile televizate), echipa lui Andone s-ar putea vedea lipsita de jumatate din titulari pentru ultimele trei partide din campionat, cu Sibiu, Mioveni si Steaua.

 

UPDATE:

In ciuda a ceea ce a spus observatorul Alexandru Boc, in raportul meciului arbitrul Tudor nu a trecut decat eliminarile lui Bornescu si Cadu

"Am decis sa opresc meciul din cauza celor doua batai generale dintre cele doua echipe, pe teren si pe tunel. Meciul nu mai putea continua in siguranta. Daca as fi continuat partida, orice decizie as fi luat in timpul meciului ar fi fost contestata si tot ar fi iesit scandal", a scris Alexandru Tudor in raportul meciului, potrivit gsp.ro.

 

Comentarii Facebook