Cerul a "explodat" la prezentarea lotului de la U Cluj. Cadoul lui Florian Walter pentru suporteri a fost demiterea lui Dulca VIDEO si FOTO

 

Cerul a "explodat" la prezentarea lotului de la U Cluj, in uralele si strigatele de bucurie ale suporterilor. Oficialii echipei au fost tacuti, probabil din cauza faptului ca Dulca a fost demis. Florian Walter nici nu a fost prezent.

 

Evenimentul a fost precedat de un concert, in timpul caruia a fost si un moment penibil, curentul a cazut si cateva minute difuzoarele au tacut, spre iritarea primarului Sorin Apostu, care a declarat ca in zona pietei nu are cum sa pice curentul.

 

Prezentarea lotului U Cluj a fost facuta efectiv in jurul orei 21.00 si suporterii stransi in Piata Unirii si-au aclamat favoritii. Cei mai "strigati" au fost Sisi, Bostina si Lemnaru, care au salutat multimea si li s-a scandat numele.

 

Suporterii U Cluj au cantat minute in sir imnul echipei si l-au huiduit pe primarul Sorin Apostu, care a luat cuvantul. Evenimentul din Piata Unirii s-a sfarsit in jurul orei 22.00 fara ca oficialii echipei sa fi luat cuvantul.

 

In schimb, le-a vorbit suporterilor Rares Bogdan, directorul Ziua de Cluj, in timp ce patronul Universitatii Cluj, Florian Walter, nici macar nu a fost prezent, iar managerul general Marian Pana a tacut. A lipsit si antrenorul Cristi Dulca, al carui nume a fost scandat minute in sir de suporteri. Abia la final a circulat informatia ca ar fi fost demis.

 

La sfarsitul evenimentului jucatorii de la U Cluj s-au fotografiat cu suporterii, care le-au cerut autografe.

Comentarii Facebook