Sambata 26 Noiembrie

Ce țeapă i-au dat rușii de la Kuban lui Arpad Paszkany

 

Patronul CFR Cluj a luat țeapă de la rușii de la Kuban Krasnodar, care l-au transferat pe Lacina Traore, dar nu i-au mai dat niciun ban.

 

Paszkany l-a vândut pe Traire, în 2009, cu 4 milioane de euro în Rusia, dar și-a păstrat 10 % dintr-o eventuală vînzare.

 

Kuban a vândut jucătrul acum trei luni la Anji Mahacikala, iar suma vehiculată a fost de 18 milioane de euro, în timp ce alte surse spun că suma ar fi de 25 de milioane. În acte, rușii au trecut numai 4 milioane de euro și i-au anunțat pe oficialii din Gruia că nu iau nimic din noua tranzacţie, scrie gsp.ro.

 

Am primit o înştiinţare de la Kuban cum că preţul de transfer al lui Traore la Anji ar fi de 4 milioane de euro, deci noi nu vom primi nici un cent. Putem cere actele de la Ligă, dar ştiţi cum se fac afacerile în ţări ca Rusia, pe gaze, petrol, nichel sau valize. E greu de demonstrat. Atunci cînd l-am cedat pe Traore nu ne mai gândeam că mai luăm un cent pe el. Trebuia să luăm 10 la sută din suma încasată de Kuban, dacă suma de transfer e peste 4 milioane de euro”, a dezvăluit Arpad Paszkany.

 

La Alvaro Pereira avem 20 la sută din transferul de peste 4,5 milioane de euro. Singura sumă pe care am primit-o vara asta e cea de 1,8 milioane de euro, jumătate din transferul lui Renan. Restul de 50 îl primim anul viitor. Şi am investit 5 milioane de euro”, a mai spus Paszkany.

Comentarii Facebook