Ce spune Petre Grigoraş despre noul eșec al CFR Cluj?

 

Petre Grigoraş a declarat la finalul meciului cu Petrolul Ploiești că este fericit. 

 

Cu toate că a pierdut cu 3-2 meciul cu Petrolul, Petre Grigoraș a precizat că este mulțumit de jocul elevilor săi. 

 

A fost un joc bun, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun al CFR-ului de când am venit. Ştiam că Petrolul este o echipă puternic, cu un public minunat. Într-adevăr, am început iar de la 2-0, dar am revenit şi mai puteam marca. Am pierdut, dar n-am ce să le reproşez jucătorilor, au dat dovadă de multă determinare. Au jucători de valoare şi când am greşit, am fost taxaţi.

 

De ce l-am lăsat pe bancă pe Florin Costea? A fost strategia mea, pentru că venise după două meciuri foarte bune, dar în care a depus mult efort. Chiar şi el a declarat că în ultimii ani nu a jucat două meciuri într-o săptămână. Echipa mea a avut astăzi o altă atitudine, de aceea eu i-am felicitat pentru atitudine, pentru realizări, pentru dorinţă, din păcate n-am putut câştiga. Dar jocul de astăzi ne dă speranţe pentru viitor.

 

Pentru CFR Cluj, Europa League nu este mare lucru, ori te baţi la titlu, ori nu mai eşti. Din păcate, nu prea mai avem şanse acolo, suntem mai aproape de locurile mişcătoare”, a declarat Petre Grigoraş la DigiSport.

Comentarii Facebook