Duminica 28 Aprilie

Ce spune Marius Șumudică despre posibila ”descălecare” la U Cluj


Presa centrală scrie că Emil Boc l-a sunat pe Marius Șumudică pentru a-l aduce la Cluj în locul lui Toni Petrea, antrenor care are slabe rezultate după primele meciuri. Se pare că jucătorii sunt extenuați din cauza metodelor de antrenament, mult prea dure. 

Marius Șumudică este liber de contract, dar spune că nu vorbește despre echipele care au antrenori, chiar dacă sunt informații că ar putea prelua pe U Cluj sau Petrolul.

Sunt în discuții și poate apărea orice. Nu se pune problema deocamdată (n.red. de 'U' Cluj și Petrolul). Deocamdată mai stau. Nu discut despre cluburile care au antrenori.

Am zis că m-ar tenta (n.red. revenirea în SuperLiga) în momentul în care puteam reveni la o echipă de play-off, dar și-au luat alți antrenori. Le doresc baftă. Nu cred c-aș mai avea cu cine să merg în play-off”, a spus Șumudică, la Digi Sport

Șumudică a luptat din greu să ajungă pe banca tehnică a Rapid București, dar s-a ales praful de speranțele lui.

Regret un singur lucru. Că din tot ceea ce am făcut, cum m-am comportat, din valorile sentimentale pe care fiecare om le are, a părut că mă milogesc.

Atât regret! În rest, nu regret absolut nimic. Eu le doresc baftă celor de la Rapid, inclusiv lui Bergodi și sper să facă rezultatele pe care și le doresc”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik. 

Comentarii Facebook