Ce scrie presa portugheză despre ZEII de la CFR Cluj

 

Presa portugheză elogiază victoria entuziasmantă obținută de CFR Cluj în fața celor de la Sporting Braga., dar și pe eroii Bastos şi Felgueiras

 

Rafael Bastos, fotbalist care a trecut pe la Braga, dar n-a fost păstrat în lot, ne-a creat cele mai mari probleme. A marcat două goluri în prima repriză, la capătul a două contraatacuri. Braga n-a reuşit să-l oprească în prima repriză şi chiar a fost aproape să încaseze şi al treilea gol.

 

Sporting şi-a creat ocazii în prima parte, însă n-a reuşit să înscrie. Şi asta datorită portarului Mario Felgueiras, un alt jucător care a trecut pe la Braga. Peseiro a forţat în repriza secundă, însă atacurile n-au fost la fel de periculoase ca în primele 45 de minute”, scrie O Jogo.

 

Cei de la ”A Bola” sunt la fel de impreionați de Bastos şi Felgueiras: ”Braga a pierdut primul meci din Liga Campionilor acasă cu CFR Cluj. Românii au marcat de două ori în prima repriză prin Bastos, iar apoi au rămas la conducere graţie evoluţiei superbe a portarului Mario Felgueiras”.

Comentarii Facebook