Ce salariu ar trebui să primească Budescu la CFR Cluj

 

Impresarul lui Constantin Budescu, Florin Lovin, a spus care este salariul pe care ar trebui să-l ofere CFR-ul mijlocaşului de la FCSB.

 

Clauza de reziliere a contractului lui Budescu este de 3 milioane de euro. ”Budescu este ofticat de ceea ce se întâmplă. Nu e normal ca un jucător atât de important pentru Steaua să nu joace. Nu cred că CFR nu ar putea plăti aceşti bani, trei milioane, la ce transferuri au făcut. Dacă au dat un milon şi ceva pe Ioniţă şi săracul joacă două minute... Poţi să dai şi trei milioane pe Budescu.

 

Să pleci de la Steaua la altă echipă din România, din punct de vedere financiar trebuie să pleci undeva poate cel puţin 50% mai mult, la salariu. Şi mă îndoiesc că o echipă din România poate să plătească un salariu de 5-600.000 de euro. Dacă CFR ne cheamă la discuţii şi spune că plăteşte clauza şi să vorbim despre salariu, Budescu, dacă se va simţi confortabil şi atras de proiectul CFR, probabil că se va întâmpla!", a spus Lovin, pentru Telekom Sport.

 

Becali nu crede că CFR Cluj are bani pentru a plăti clauza: ”Din ce ştiu, dacă Budescu se înţelege cu cineva şi cineva plăteşte clauza, Budescu pleacă, dar trebuie să vrea şi el. Ce să facă Budescu la CFR? Să taie frunze la câini? Are CFR trei milioane să dea? Niciodată în viaţa lor, doar Becali poate să dea trei milioane”.

 

O să vedem ce se va întâmpla la final, iar în perioada de transferuri pot vorbi cu orice echipă. Nici nu ştiu cine e acţionar la CFR, nu mă interesează acest lucru. Nu m-am întâlnit cu nimeni, e o tâmpenie”, a spus Budescu.

 

Constantin Budescu valorează 2,3 milioane de euro. El a marcat 13 goluri şi a dat 12 pase de gol.

Comentarii Facebook