Ce problemă are Dan Petrescu înaintea meciului CFR Cluj - Alkmaar. „A fost foarte slab!”


CFR Cluj are o misiune extrem de grea în meciul de mâine, joi, 21 octombrie 2021, contra celor de la AZ Alkmaar, din grupele Conference League.

Dan Petrescu are o problemă serioasă în cadrul lotului, survenită după eșecul de la Mioveni cu Rapid, scor 0-2.

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, are încredere însă că echipa va arăta bine cu olandezii.

Trebuie să ridice moralul jucătorilor afectat după acest joc foarte slab, care nu ne caracterizează. A fost însă doar un accident, sunt convins că vor demonstra joi că sunt campionii României, prin atitudine, determinare și ambiție”, a spus Mara, la Pro X.

Legat de procentul fotbaliștilor vaccinați din cadrul lotului, Mara a replicat:

90% suntem vaccinați, venim liniștiți la stadion, la antrenamente. Toți am înțeles situația și ne-am vaccinat, dar sperăm să rezolvăm și acest mic procent”, a mai spus Mara.

„Ne-am îngrozit puțin!” Reacția celor de la CFR, după ce au studiat-o pe AZ Alkmaar

Pentru campioana en-titre urmează duelul din Gruia cu AZ Alkmaar, liderul grupei D din Conference League, unde clujenii ocupă ultimul loc cu un punct după 2 runde.

Urmează două meciuri dificile în campionat, cu Sepsi și revelația FC Voluntari, iar  Dan Petrescu speră să revigoreze echipa în timp util.

Bogdan Mara: „Dan Petrescu a avut o discuție cu jucătorii”

Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei. 

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie.

Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a declarat directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, într-o intervenție la Digi Sport Special. 


Comentarii Facebook