Miercuri 24 Aprilie

Ce amendă a primit blonda care a intrat pe teren la finala Ligii Campionilor


Kinsey Wolanski, blonda care a întrerupt finala Ligii Campionilor, Tottenham – Liverpool 0-2, a primit o amendă de 15.000 de euro. 

Kinsey Wolanski nu se poate plânge pentru că acțiunea ei a adus încasări de 3,5 milioane de euro din publicitate pe site-ul prietenului său.

Modelul american, pe nume Kinsey Wolanksi, a promovat prin acel gest site-ul pentru adulți al prietenului său ruso-american. Potrivit Sputnik News, site-ul se mândrește cu peste 32 de milioane de utilizatori înregistrați și a reușit să câștige până la 3,5 milioane euro din publicitate. 

Americanca a atras și un trafic uluitor pe Instagram. Ea a câștigat peste două milioane de adepți pe Instagram. Totuși, contul ei a fost închis brusc, deoarece modelul a pretins că a fost ”spart” de hackeri.

Kinsey Wolanski s-a strecurat printre oamenii de ordine în minutul 20 al partidei Tottenham - Liverpool, purtând un costum de baie neagră. Americanca a dezvăluit că a obținut biletul de la finala Ligii Campionilor de la un oficial al UEFA, scrie Digi Sport.

FOTO - Kinsey Wolansky, frumoasa blondă care a intrat pe tren, la TOTTENHAM - LIVERPOOL

Comentarii Facebook