Ce a scris Alexandru Tudor in noul raport "special" de 5 pagini! Amanunte INCENDIARE


Alexandru Tudor a scris un nou raport de cinci pagini in care descrie cele petrecute la meciul U Cluj - CFR Cluj, de marti, 8 mai.

Tudor si observatorul Gheorghe Nedelescu au trimis cate un raport suplimentar, miercuri, 9 mai, la cererea sefului CCA, Ion Craciunescu, scrie prosport.ro.

Aceste rapoarte vor fi prezentate in Comisia de Disciplina a FRF care va analiza cazul.

Primul raport de arbitraj a fost scris la finalul meciului si este slab in amanunte, spre deosebire de al doilea unde Alexandru Tudor vine cu detalii, dupa ce, probabil, a consultat si inregistrarile video.

Tudor scria in raportul de arbitraj ca "scanteia ce declanseaza al doilea incident a fost lovirea lui Cadu de catre o persoana neidentificata", dar in raportul suplimentar ca fundasul CFR-ului "este lovit de doua persoane neidentificate".

Arbitrul a mai spus ca bodyguardul lui CFR Cluj a coborat din tribuna si a participat la cele doua meleuri. "Am fost informat ca si din tribuna a venit un bodyguard al echipei oaspete", a scris Tudor.

In al doilea raport, centralul il contrazice pe observatorul Nedelescu si scrie ca el i-a cerut sa opreasca meciul. Nedelescu sustine contrariul. "Primul meleu din spatiul de sub tribuna a durat cam un minut. Urmare acestui incident si scapand din mijlocul lui, observatorul jocului, dl. Gheorghe Nedelescu, mi-a strigat: Sandule, opreste jocul ca nu se mai poate asa!".

Tudor a mai explicat si de ce a oprit numai carnetele de joc ale lui Bornescu si Cadu. "Consider ca pe baza inregistrarilor video ale mass-media si ale camerelor de supraveghere pot fi identificate exact faptele fiecarui participant. (...) daca retinem toate carnetele jucatorilor si probabil tinand cont si de faptul ca se joaca din trei in trei zile, domnia sa (n.red. cel mai probabil Gheorghe Nedelescu) a dispus ca delegatii sa ia legitimatiile si semneze raportul care urma sa fie completat", a spus Tudor.

Abritrul i-a nominalizat pe Szukala si Andone ca fiind cei care au incercat sa calmeze spiritele. "Trebuie sa mentionez ca au fost si persoane implicate in incidente care au incercat sa aplaneze. Exemple: Szukala (U Cluj), antrenorul Andone in meleul doi", este declaratia arbitrului.

Alexandru Tudor mai spune in raportul suplimentar ca observatorul Gheorghe Nedelescu i-a transmis lui Cadu sa nu incite. "Inaintea iesirii din tunel am discutat cu jucatorul Cadu (care fusese admonestat cand a iesit la incalzire) sa nu incite si sa nu raspunda la provocari", a scris Tudor.

Tudor si-a marturisit si neputinta din timpul meleurilor. "Impreuna cu observatorul Gheorghe Nedelescu incercasem sa intram in mijlocul meleului, dar grupul nu mai era controlabil. Am folosit si fluierul, dar nu mai reactionau decat agresiv", a spus arbitrul.

Comentarii Facebook