Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după eșecul cu Craiova: ”Am intrat în vacanță. Sunt dezamăgit! Supărat, vorbim de Europa...”


Antrenorul U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, nu e digerat bine înfrângerea cu FC Universitatea Cluj, pentru că elevii lui aveau nevoie de puncte. 

Scorul a fost 3-2, iar Sabău a ajuns la concluzia că ”studenții” sunt în vacanță. U Cluj are nevoie de orice punct pentru a putea juca barajul pentru preliminariile Conference League. Pentru acest lucru trebuie să se plaseze între primele patru locuri din play-out.

Poate nu știm ce înseamnă să jucăm în Europa, am intrat în vacanță. Sunt dezamăgit, supărat, vorbim de Europa... Nu știu dacă s-au mulțumit cu puțin. Dar nu ai voie. Puteau mai mult, puteau să facă 2-0. Sunt multe lipsuri ca să ajungem mai sus, văd altfel lucrurile, poate că așteptările mele sunt prea mari. Ne-am îndeplinit un obiectiv, salvarea de la retrogradare. Nu ai cum să iei gol atât de ușor, să îți plece jucătorii adverși atât de ușor din spate.

Ai emoții la fiecare acțiune în care că iei gol. Am câștigat când am reușit să pasăm, fără să intrăm în duel. Nu am legat 5 pase în acest meci, am da numai la adversar. Nu e nicio presiune, puteam juca relaxați. Ne gândim să fim în primele 10, să jucăm în baraj, dar arătăm prea puțin. Trebuie să ne placă meseria asta, să arate că sunt fotbaliști”, a declarat Sabău, potrivit gsp.ro.

Etapa viitoare, U Cluj va juca cu ”frații” de la Dinamo. Ambele echipe au nevoie de puncte, astfel că va fi o ciocnire de proporții. 

7b8451bf0db3b5ad8116c1b22d2f4779.jpeg

Comentarii Facebook