Marti 5 Iulie

Ce a declarat Andone, dupa numirea la CFR Cluj


Ioan Andone a fost prezentat oficial la CFR Cluj si a spus ca echipa are sansa de a castiga campionatul.

"Avem noua finale de jucat, dar sunt convins ca vom lua campionatul. Am venit sa joc cu CFR Cluj sa joc in Liga Campionilor. E cel mai bun lot din Liga I, nu trebuie umblat foarte mult la ceea ce s-a facut aici. Doar la atitudine, la agresivitate, aici mai sunt anumite deficiente. Ar fi cea mai mare prostie sa schimb totul din temelii. Cu jucatorii pe care ii am aici, obiectivul ramane campionatul", a declarat Ioan Andone.

"Cand am plecat de aici, am plecat pentru ca am avut rezultate slabe, iar antrenorul este principalul vinovat", a mai spus tehnicianul.

"Eu vreau sa fie concurenta intre jucatori. Care sunt cei mai buni, intra in teren. Vreau sa vad sange. Staff-ul va ramane aproape neschimbat. E posibil sa mai aducem pe cineva, dar deocamdata nu e nimic concret. E normal ca echipa sa fie atacata, pentru ca e pe primul loc. Daca eram mai jos, nu se mai lua nimeni de noi. Noi trebuie sa muncim sa pastram acest avans. Intilnim in urmatoarele patru etape revelatiile returului, nu va fi deloc usor", a mai spus Ioan Andone, potrivit GSP TV.

Comentarii Facebook