Câți bani ar putea încasa CFR Cluj din vânzarea lui George Ţucudean


George Ţucudean (27 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj în această perioadă, după ce echipa a primit oferte de la Rubin Kazan şi FK Rostov. Suma cerută de ardeleni se învârte în jurul a 3 milioane de euro.

Arcadie Zaporojanu, agent de fotbalişti, a recunoscut interesul celor două cluburi din prima ligă din Rusia, conform Prosport. ”Este adevărat că George Ţucudean este căutat de mai multe cluburi din Europa. Rubin şi Rostov îl vor, dar până acum nu s-a făcut o ofertă scrisă pentru că nu s-au pus la punct bugetele. Oricum, mai e timp, în Rusia perioada de transferuri ţine mai mult decât în alte campionate. CFR Cluj vrea în jur de 2,5 - 3 milioane de euro pentru Ţucudean”, a spus impresarul.

Daniel Stanciu, directorul sportiv al ardelenilor, a afirmat că orice jucător este de vânzare, dacă oferta este una bună. ”Am zis că este normal ca un jucător de talia lui George Ţucudean, care este cel mai bun fotbalist român în 2018, golgheter, câştigător al campionatului şi Supercupei, este normal să trezească interesul unor echipe din străinătate. În situaţia în care va veni o ofertă foarte bună pentru Ţucudean sau alt jucător, atunci o vom lua în calcul”, a afirmat Staicu.

George Ţucudean a înscris pentru CFR Cluj, în sezonul trecut, 12 goluri în 24 de meciuri. În acest an, el a înscris de 11 ori în 22 de partide.

Comentarii Facebook