Duminica 7 Iunie

Cât îl costă divorțul pe Roman Abramovich

 

Roman Abramovich este pe cale să divorțeze, iar despărțirea îl va costa scump.

 

Patronul lui Chelsea, miliardarul Roman Abramovich (50 de ani), s-a despărţit de soţia sa, Dasha Zhukova (36 de ani), iar cei doi urmează să divorţeze, anunţă astăzi presa din Anglia.

 

Cei doi s-au cunoscut în 2005 şi s-au căsătorit în secret trei ani mai târziu, în 2008, având împreună doi copii, iar acum şi-au anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă: ”După 10 ani împreună, am luat dificila decizie de a ne despărţi, dar vom rămâne prieteni apropiaţi, părinţi şi parteneri în proiectele pe care le-am dezvoltat împreună.

 

Suntem determinaţi să ne creştem împreună cei doi copii şi vom continua să colaborăm în calitate de co-fondatori ai Museului Garage de artă contemporană din Moscova şi ai centrului cultural "New Holland Island", din Sankt Petersburg”.

 

Cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro, Abramovich se află acum în faţa unui nou divorţ ce are potenţialul să devină extrem de costisitor. La ultima despărţire, de Irina Vyacheslavovna Malandina, Abramovich a ajuns la o înţelegere pentru a plăti aproximativ 170 de milioane de euro, plus un acord prin care afaceristul rus se obligă să acopere toate cheltuielile necesare creşterii celor cinci copii pe care îi are împreună cu Irina.

 

Specialiştii se aşteaptă ca Abramovich să plătească o sumă mult mai mică, în ciuda averii considerabile. În discuţie intră dacă divorţul va avea loc în Anglia sau în Rusia, cu ultima variantă mult mai puţin costisitoare pentru patronul lui Chelsea, dar şi dacă între cei doi există un contract prenupţial.

Comentarii Facebook