Câștigătorii concursului HUNT THE WOLF 2014

 

66 de piloti din 8 tari au luat Start-ul la cea mai provocatoare competitie de ATV si Side-by-Side-uri din lume. Toti concurentii au strabatut sute de kilometri prin natura salbatica din zona Muntilor APUSENI.

 

La toate cele 3 clase, in functie de dificultate, majoritatea ATV-uri dar si Quad-uri si Side-by-Side-uri, pilotii s-au bucurat de trasee de offroad ce urcau si coborau, pe langa parauri, munti, paduri, vai si lunci alpine inalte. Traseele urmarite pe GPS sunt obligatorii la EXTREME si CROSSOVER; pilotii de la ADVENTURE si-au ales singuri calea catre lupi. Participantii s-au luptat zilnic pe patru roti cu traseul accidentat, trecand uneori si peste bariere mentale pentru a reusi sa strabata zone care la prima vedere pareau imposibile

.

Ploaie si grindina, multe rostogoliri si o salvare cu elicopterul realizata cu succes au fost cele care au dat culoare evenimentului din acest an, inainte ca invingatorii celei mai provocatoare competitii de ATV din lume sa fie stabliti. Toate locurile au fost adjudicate de catre romani, urmati de piloti in Cehia, Austria, Polonia, Germania si Italia.

 

Reprezentanta partenerului oficial al HUNT-THE-WOLF, CFMOTO a venit din China pentru a participa la eveniment si a fost foarte multumita de desfasurarea competitiei, organizata de distribuitorul oficial CFMOTO in Romania Authentic-Spirit. Premiul de 10000 de euro destinat pilotului care ar fi condus un CFMOTO la EXTREME nu a fost castigat insa pentru editia din 2015, cine stie, CFMOTO s-ar putea sa mareasca premiul la 20000 de euro.

 

Rezultate CFMOTO-HUNT-THE-WOLF 2014

EXTREME

I. Radu Lungu (RO)

II. Szabo Mihaly (RO)

III. Saska Pavel (CZ)

 

CROSSOVER

I. Slavescu Dan Alexandru (RO)

II. Kovarik Gerhard (AT)

III. Śliwa Jakub (PL)

 

ADVENTURE

I. Echipa 65 (Dodu Ion, Varjan Alexandru, Ile Alexandru) (RO)

II. Echipa 41 (Dreher Wolfgang, Morawski Marcin) (AT-PL)

III. Echipa 68 (Nicchi Velso, Geißler Daniel) (IT-DE)

Comentarii Facebook