Casele de bilete ale U Cluj, inchise din motive tehnice! Vezi cate bilete s-au vandut pana acum la meciul U Cluj - CFR Cluj - UPDATE

UPDATE

 

Ofiterul de presa al U Cluj, Nicusor Ciorba, a anuntat ca, dupa ora 13.00, casele de bilete au fost repornite. "Casele de bilete vor fi deschise pana la ora 20.00. Functioneaza normal acum, dupa problemele de dimineata", a spus Ciorba.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Universitatea Cluj a eliberat pana acum circa 3.500 de bilete gratuite suporterilor care au putut face dovada ca au fost in tribune la meciul U Cluj - CFR Cluj, din 8 mai.

"Am eliberat pana acum 3.500 de bilete, pe baza tichetelor ramase de la meciul din 8 mai. Atunci s-au vandut peste 10.000 de bilete asa ca ne mai asteptam sa mai vina multi suporteri care doresc schimbarea lor, fara niciun cost. In plus, mai eliberam si bilete contra cost, la preturi modice. Ne cerem scuze pentru cei care si-au aruncat biletele de la meciul din 8 mai si nu le mai putem elibera altele gratuite pentru ca nu pot face dovada", a declarat ofiterul de presa al U Cluj, Nicusor Ciorba.

 

Casele de bilete de la Cluj Arena s-au confruntat cu o problema in aceasta dimineata, sistemul fiind blocat. "Vom reincepe eliberarea tichetelor contracost, dupa ora 13.00", a mai spus Nicusor Ciorba.

 

De la punerea in vanzare a tichetelor si pana la aparitia problemelor la casele au fost vandute circa 4000 de bilete.

 

Casele de bilete ale U Cluj, inchise din motive tehnice! Vez cate bilete s-au vandut la meciul U Cluj - CFR Cluj

 

Comentarii Facebook