Cartu nu este la prima altercatie cu bancile de reverve. Vezi ce lovituri cu capul a aplicat acum doi ani- VIDEO

In timpul meciului dintre Mioveni si Dinamo, disputat in martie 2008, Sorin Cartu a lovit puternic cu capul plexiglasul bancii de rezerve pe care se afla.

 

Ca si dupa meciul de la Basel, si in urma meciului Mioveni - Dinamo Cartu s-a despartit de echipa pe care o antrena, insa in 2008 plecarea sa a fost voluntara, nu din cauza demiterii.

 

La finalul partidei pierdute de Dacia Mioveni pe teren propriu cu Dinamo, Cartu, care era antrenorul argesenilor, si-a anuntat demisia de la conducerea tehnica, din cauza "mediocritatii" echipei.

 

"Nu sunt obisnuit sa tolerez la nesfarsit mediocritatea si submediocritatea unor jucatori care nici macar nu cred in obiectivul nostru de salvare de la retrogradare. De aceea ma dau la o parte. Plec si nu mai vin. Cu astfel de jucatori ca la Dacia eu nu mai continui si prefer sa ma retrag", a spus Cartu, imediat dupa meci.

Dacia a ratat cateva ocazii clare de gol in partida cu Dinamo, tehnicianul manifestandu-se nervos la fiecare executie gresita a elevilor sai. Iar la golul al doilea al bucurestenilor, Cartu a lovit cu pumnii si cu capul copertina bancii tehnice.

 

Comentarii Facebook