Capitanul Universitatii Cluj, Gabi Bostina: Pentru realizarea obiectivului din sezonul urmator mai avem nevoie de jucatori cu experienta

Capitanul Universitatii Cluj, Gabi Bostina, crede ca atacantul Claudiu Niculescu a dat echipei mai mult decat s-ar fi asteptat oricine.

 

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al echipei, universitateacluj.ro, Gabi Bostina spune ca Claudiu Niculescu a fost revelatia campionatului. "Claudiu Niculescu, clar. A dat echipei mai mult decat s-ar fi asteptat oricine, cred eu", a spus capitanul Universitatii.

 

Bostina spune ca obiectivele fixate de finantatorul echipei pentru sezonul urmator, clasarea pe locurile 1-4 si finala Cupei Romaniei, sunt realizabile. "Obiectivul este realizabil in functie de jucatorii care vor fi transferati, vom vedea in ce masura (...). Stiu ca pentru acest obiectiv mai avem nevoie de jucatori cu experienta si valoare", a mai spus Gabi Bostina.

 

Intrebat daca este facut pentru a ocupa pozitia de vicepresedinte al clubului, Gabi Bostina a spus: "Eu zic ca am puterea sa fiu ascultat. Timpul va arata daca eu sunt facut pentru a fi membru intr-un consiliu de administratie si vicepresedinte in cadrul unui club".

 

El spera sa joace cat mai mult si spune ca a ajuns sa ii placa la Cluj. "Daca la inceput credeam ca nu voi rezista, ca nu ma voi adapta, acum am ajuns sa-mi placa Clujul si sa nu-mi doresc sa mai plec. Imi place si orasul, imi place si civilizatia, imi plac oamenii si mi-as dori sa stau cat mai mult timp aici pentru ca ma simt foarte bine", a declarat Gabi Bostina.

Comentarii Facebook