Când se va juca meciul barajul U Cluj - Hermannstadt. Harababura a fost rezolvată


UPDATE

Barajul se va juca duminica, 9 iunie, de la ora 18.00. Ceea ce a creat o harababură care a fost foarte greu de prevăzut a fost programarea în 7-8 iunie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Dacă U Cluj promova direct, atunci acest lucru nu ar mai fi fost o problemă, dar ajungând la baraj meciul a fost programat exact în a doua zi a campionatului de atletism.

Până duminică, 9 iunie, terenul de pe Cluj Arena va fi eliberat de echipamentele de la atletism, iar U Cluj va putea lupta pentru promovare. 

Adversarul, Hermannstadt Sibiu, este condus de nimeni altul decât Iuliu Mureșan, fostul președinte al CFR Cluj. 

----------

Oficialii de la U Cluj sunt în corzi deoarece pe Cluj Arena au loc în ziua barajului cu Hermannstadt, în 8 iunie, Campionatele Internaţionale de Atletism ale României.

Concursul de atletism ar urma să înceapă în acea zi, 8 iunie, la ora 18.00, ceea ce face puțin probabilă desfășurarea meciului înainte sau după acest eveniment, pentru că terenul trebuie să fie degajat de echipamentele folosite la atletism.

Oficialii U Cluj au confirmat pentru Stiri de Cluj că s-a propus mutarea meciului în 9 iunie, dar trebuie acceptul FRF și al celor de la Hermannstadt.

Ar mai fi o variantă, puțin probabilă, ca meciul să se joace în 8 iunie, dar dimineața.

Decizia finală va fi anunțată în jurul orei 19.00.

Comentarii Facebook