Miercuri 24 Aprilie

Cadu se judecă cu angajații U Cluj care l-au bătut în tunel! Replici SAVUROASE de la proces - FOTO

 

Ricardo Cadu se judecă cu cei doi angajați ai U Cluj care l-au bătut în tunel, la meciul Universitatea - CFR Cluj, din 2012, întrerupt din cauza unei bătăi generale în teren.

 

Cei care l-ar fi lovit pe Cadu în tunel sunt Gheorghe Tripon, șoferul clubului, şi maseurul Liviu Ciucă.

 

Ricardo Cadu a spus că nu știe cine l-a lovit în tunel, dar că solicită daune de un leu din partea celor doi. 

 

Maseurul Liviu Ciucă a fost audiat de judecător și a spus, inițial, că el este nevinovat. ”Nu aveam cum să îl lovesc pe Cadu. L-am văzut pe Bornescu cum se repede la jucător, pentru că eu eram în gura tunelului, singur, și asistam la meci de acolo. În tunel mai era si antrenorul cu portarul Szolomajer (n.red. Emi lSzolomajer)”, a spus Ciucă.

 

Judecatorul i-a atras atenția să se gândească mai bine, ținând cont de faptul că la procurori a spus altceva. Pus la colț, Ciucă a recunoscut totul. ”Când mi-am dat seama că am făcut o prostie, m-am dus în vestiar și am rămas acolo. Cadu a continuat să ne înjure. Mi-am pierdut cumpătul și am pus prea mult suflet. Mi s-a părut deplasat gestul lui de a se bucura în fața galeriei U Cluj. Îmi cer scuze față de domnul Cadu”, a mai spus Liviu Ciucă.

 

Șoferul Gheorghe Tripon a negat că l-ar fi lovit pe Cadu. ”Nu l-am lovit, doar l-am împins. În tunel mai era un steward și un angajat al Scutul Negru. Eu nu aveam nicio atribuție legată de paza și ordine”, a spus Tripon. 

 

Judecatorul s-a amuzat pe seama lui l-a intrebat: ”Dvs. îl așteptați cu flori și ciocolată?”. Tripon s-a bâlbâit și a completat că el a stat și în tribună, dar și în tunel și că a fost înjurat de Cadu.

 

Gheorghe Tripon nu mai este angajat al U Cluj, el dându-și demisia din cauza problemelor financiare.

 

Următorul termen va fi în 12 noiembrie.

 

Bornescu l-a lovit pe Cadu, care sfida galeria U Cluj! VEZI scena filmata din tribuna VIDEO

Comentarii Facebook