Cadu are certificat medico-legal si va face plangere penala impotriva agresorilor de pe Cluj Arena


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca si-a Ricardo Cadu si-a scos certificat medico-legal si va face plangere penala la Parchet impotriva stewardului si a masorului echipei U Cluj.

"Jucatorul nostru a fost la IML, a scos certificat medico-legal si va face plangere penala impotriva acelui steward si a masorului Ciuca Liviu. Plangerea penala am formulat-o deja, trebuie sa il mai identificam pe acel steward si apoi o vom inainta Parchetului. Din pacate, in urma loviturilor pe care le-a primit, Cadu are o plaga in zona parietala, o contuzie in zona abdominala si acum acuza dureri de cap. Nu se simte bine si de aceea am decis sa faca si un RMN", a spus Iuliu Muresan.

Plangerea penala nu il vizeaza si pe portarul Bornescu. "Plangere penala se va face numai impotriva masorului, care l-a lovit in cap, si a stewardului, care l-a lovit in abdomen, dar nu si impotriva lui Bornescu. El este jucator, a fost sanctionat sportiv cu acel cartonas rosu, desi ar fi meritat doua rosii pentru ce a facut, dar e suficient consideram noi", a mai spus Muresan.

 

Vezi CINE sunt batausii lui Cadu: Liviu Ciuca, un suporter si Dan Tocaci, care l-a scuipat FOTO

Comentarii Facebook