Miercuri 24 Aprilie

Buzărnescu vrea să joace la turneul de la Cluj: ”Cine se ocupa de turneu, poate am vreo sansa la un wildcard, va rog? Sa tineti cont de mine!”


Mihaela Buzărnescu cere să primească un Wild Card, pentru a evolua la turneul WTA, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 2 - 8 august. 

Sportiva a ajuns în turul secund de la Roland Garros, iar în acest an vrea să reintre în top 70 WTA. 

Aceasta are în program, pentru acest an, o ”lista interminabila de turnee. Voi participa in calificarile pentru Wimbledon si incerc sa imi fac un clasament cat mai bun, ca sa nu mai stau la limita pentru a prinde tabloul principal la US Open. Dupa turneul de la Wimbledon, o sa joc un turneu pe zgura in Germania, apoi ma voi duce in Praga sau in Polonia, iar dupa aceea as vrea sa joc turneul de la Belgrad, in turneul organizat de Djokovic. 

Dupa aceste competitii, voi participa la Cluj, daca voi intra pe tablou direct, iar daca nu, va trebui sa joc calificari. Dar ma gandesc ca: 'poate exista vreo sansa de un wildcard, daca nu sunt acceptata pe tablou? Hello, cine se ocupa de turneu, va rog? Sa tineti cont de mine!” a fost declaratia amuzanta data de Mihaela Buzarnescu in emisiunea ”Asii tenisului”.

Comentarii Facebook