Buscat Resort a DESCHIS pârtiile. VEZI totul despre noutăți, prețuri și rutele de acces - FOTO


Pârtiile de la Buscat Ski Resort s-au deschis joi 20 decembrie.

În acest an noutățile de la Buscat nu sunt de ratat, instalațiile de zăpadă artificială au fost modernizate pentru a facilita inzapezirea pârtiilor și pentru a crea condiții excelente de ski chiar și atunci când vremea nu va fi favorabilă. De asemenea, s-a dublat capacitatea transportului pe cablu si s-a suplimentat caseria de eliberare a skipass-urilor.

De departe cea mai mare noutate a acestui an o reprezintă asfaltarea celor 2,7 kilometri de șosea care leagă stațiunea Băișoara de Buscat Ski Resort. La 10 ani de la demararea proiectului, drumul spre resort este asfaltat și facilitează accesul către parcarea resortului, care și ea la rândul ei a fost mărită.

Odată cu declararea sezonului deschis, Buscat Ski Resort vine cu multe noutăți atât pentru tineri, cărora le vor fi pregătite party-uri și evenimente surpriză, dar și pentru părinți și juniori.  Sistemul baby lift pentru pârtia de începători, partia de sanii precum si cele  3 partii dedicate atât începătorilor cât și adevăraților profesioniști în ale skiului și plăcii de snowboard va asteapta pentru o experienta pe cinste.

De asemenea, în acest an pe lângă apre ski-ul din parcare, pe schiori îi așteaptă un nou restaurant, cu o terasă generoasă la baza telescaunului.

IMG_20181220_133141.jpg

La Buscat se poate  ajunge pe 4 căi, rutele principale fiind: Ruta Cluj- Florești, ruta Ciurila, ruta Turda- Buru-Buscat și ruta Aiud-Buru-Buscat.

Programul stațiunii Buscat  va fi de luni până vineri în intervalul orar 10-17, iar în weekend în intervalul orar 9-17. În data de 24 si 25 decembrie stațiunea va fi închisă cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Skipass-ul Allday costă 90 lei pentru copii și 120 lei pentru adulți, o urcare cu telescaun este 6  lei pentru copii și 9 pentru adulți.

Recomandarea managementului stațiunii este achiziționarea cartelelor cu puncte de urcare , astfel o urcare cu telescaunul  pentru adulți ajunge și la 6 lei.

IMG_20181220_110121.jpg

Comentarii Facebook