Brazilianul Nei nu a convins in Antalya si pleaca la Alba Iulia

Andrea Mandorlini vrea sa scape de brazilianul Nei si sa il pastreze pe Yssouf Kone. Primul a fost deja informat ca din retur va juca la Alba Iulia.

Nei nu a reusit sa ii convinga pe sefii din Gruia sa il pastreze in urma evolutiei din cantonamentul, pe care CFR Cluj l-a facut in Antalya. Marian Sarmes, membru in Consiliul de Administratie al clubului Unirea Alba Iulia, a declarat ca Nei este asteptat la echipa, dar ca l-ar vrea si pe Ruiz. "Trebuie doar sa-i achitam salariul. Clujul e de acord sa ni-l cedeze pe Nei, iar noi avem mare nevoie de doi atacanti. Continuam sa negociem si pentru Ruiz, jucatorul imprumutat de CFR Cluj la Kasimpasa, in Turcuia", a declarat Marian Sarmes, citat de gsp.ro.

Claudinei Aparecido Nei a ajuns la CFR Cluj dupa ce a fost transferat de la gruparea Al-Shabab. Brazilianul a inscris de doua ori in tur, dar in Antalya nu a reusit sa faca mare lucru. Andrea Mandorlini a declarat dupa acest cantonament ca se poate desparti fara probleme de Nei, deoarece mai are patru atacanti in lot: Nicolae Dica, Bud, Traore si Bus, si sefii din Gruia ar dori sa mai aduca un varf.

La Unirea Alba Iulia activeaza acum 4 fosti jucatori de la CFR Cluj: de Sousa, Vitinha, Veljovici si Florin Dan.

Comentarii Facebook