Bostina: Daca nu pleca Badea nu reveneam la prima echipa! Vezi ce spune despre conflictul cu fostul antrenor VIDEO


Gabi Bostina, fundasul U Cluj trimis la echipa a doua de Ionut Badea, a declarat ca nu ar fi revenit la prima echipa, daca tehnicianul nu era dat afara.
 
"Am primit o hartie din partea patronului clubului si a primit si antrenorul una. In caz ca nu pleca el, nici eu nu faceam pasul sa vin la prima echipa. As fi preferat sa raman la echipa a doua pana in vara. Ramaneam acolo cu mare placere.

S-a folosit de un pretext foarte mic. Un pretext de care nu oricine se poate folosi. Am convenit de comun acord cu doctorul echipei sa fac antrenamentul la alta ora, decat cea pe care o stabilize staff -ul. Am convenit cu doctorul echipei. A fost de acord si am avut acceptul doctorului sa fac antrenamentul la ora 9.00 dimineata. Am facut ambele antrenamente si pentru asta am fost trimis la echipa a doua", a declarat Gabi Bostina.

Jucatorul a fost intrebat daca au fost tensiuni intre el si Badea si a declarat ca: "El probabil se astepta sa... sau voia sa scape de mine. Nu stiu cu ce l-am incurcat. Eu nu am avut decat interesul echipei nu m-a interesat cine e antrenorul si cine e antrenorul secund. S-a folosit de pretexte ca sa scape de mine. A reusit intr-o mica masura, dar pentru scurt timp".

 

Claudiu Niculescu: Gabi Bostina va reveni la U Cluj. Obiectivul este compromis VIDEO

Comentarii Facebook