Bogdan Lobonț e OPTIMIST după eșecul generalizat cu Hermanstadt: Putem da și noi două goluri


Bogdan Lobonț, antrenorul U Cluj, este optimist și crede că U Cluj poate întoarce rezultatul la Sibiu. Universitatea a pierdut cu 2-0 prima manșă a calificării, pe Cluj Arena, primind două goluri la diferență de numai un minut.

Ăsta a fost rezultatul, meciul are 180 de minute, mai avem de jucat la Sibiu. Cum au dat ei două goluri aici putem face și noi acolo. Sper ca băieții să se refacă după efortul din această după-amiază. Azi a fost alt ritm, dar este o experiență din care putem învăța toți, miercuri mergem și ne jucăm șansa la Sibiu. Nu sunt supărat deloc, nu am de ce să fiu supărat. Ce le-am cerut ei au dat pe teren”, a declarat antrenorul.

Bogdan Lobonț nu se teme că suporterii îi vor cere demisia și îi cheamă să susțină echipa. ”Nu mă tem absolut deloc, le cer doar să aducă Cluj Arena la Sibiu, cum a fost astăzi, extraordinar”, a mai spus "Pisica”.

Meciul U Cluj - Hermannstadt a fost marcat de incidente grave. Un suporter al U Cluj, interzis pe stadioane, a reușit să intre pe Cluj Arena și a fugit pe teren spre peluza ”Șepcile roșii”. Acolo a fost prins de oamenii de ordine de pe stadion, iar unul dintre stewarzi l-a lovit cu piciorul, în timp ce era la pământ. Ultrașii U Cluj din peluză au invadat terenul pentru a-l apăra pe cel lovit și a izbucnit un conflict, fiind folosite gaze lacrimogene de către jandarmi, care au intervenit între timp.

Conflictul a continuat. Din peluza suporterilor au fost aruncate scaune spre forțele de ordine, iar unul dintre jandarmi a fost lovit în cap, căzând la pământ într-o baltă de sânge. Acesta a fost dus la spital, fiind în afara supravegheat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. 

Vezi AICI momentul în care jandarmul a fost lovit în cap.

Comentarii Facebook