Billel Omrani, omul meciului CFR - Celtic. Cum l-a reinventat Dan Petrescu


Billel Omrani a fost omul meciului CFR - Celtic și laudele nu încetează să curgă.

Este un jucător cu foarte multe calităţi, dar nu ştia să şi le expună. Era un jucător destul de indolent, dar cu calităţi. Dan (n.r. antrenorul Dan Petrescu) l-a făcut să înţeleagă ce trebuie să facă. Asta a reuşit să schimbe în mentalitatea tuturor jucătorilor", a spus Mara, pentru Pro Sport.

Ionuţ Rada, fostul fundaş al lui CFR Cluj, e impresionat de progresul francezului.

Acum doi ani de zile îl vedeam pe Omrani făcând numai prostii. Îl vedeam la echipa a doua. A ajuns jucătorul determinant în aceste calificări, poate să fie următoarea cifră mare a unui transfer plecat din România. Aici intră pedagogia unui antrenor, felul cum vorbeşte şi felul cum îi aduce, din nou, cu picioarele pe pământ.

Cota i s-a ridicat foarte mult, probabil undeva la 8-9 milioane. Un preţ bun. Vorbim de campioană, de un jucător care s-a disciplinat, joacă foarte bine. Îţi poate da multe. Petrescu ştie să facă asta. Le vede potenţialul, să-i aducă acolo unde el îşi doreşte şi să scoată potenţialul maxim. Un antrenor scoate ceea ce e mai bun din tine, nu ceea ce e rău”, a declarat Rada, tot pentru Pro Sport.

Fostul atacant al lui Marseille şi Arles-Avignon a înscris şase goluri în şase meciuri în actualele preliminarii din Liga Campionilor.

Comentarii Facebook