Becali HALUCINANT după duelul Dinamo - Steaua

 

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a umflat în pene după victoria cu Dinamo, scor 2-0.

 

A fost un duel ca între pitici și elefanți. Suntem noi prea puternici, dar sunt și ceilalți foarte slabi. Nu se poate să câștigi așa detașat. Să nu pună nicio problemă (Dinamo).

 

Am putea avea probleme pe acest fond, pentru că nu întâlnim echipe puternice. Va trebui să ne antrenăm foarte bine, pentru a fi pregătiți. E jenant pentru Dinamo să nu ajungă la poartă”, a mai spus Gigi Becali.

 

Întrebat dacă are sentimentul de stăpân absolut al fotbalului românesc, Becali a spus că: ”Am sentimentul acesta de la finalul turului și după ce am eliminatul Ajax -ul. Am tocat toate echipele din campionat. Eu știam că suntem tari, dar nu știam cât de valoroși suntem. Mi-a zis Reghe că jucătorii nici nu își dau seama de valoarea lor. Apoi au venit meciurile europene și ne-am calificat într-o grupă puternică. Au zis unii că e întâmplare. Apoi am eliminat Ajax -ul categoric și am învins Chelsea”, a mai spus Becali.

 

Acum ne pregătim pentru Champions League și să ajungi să joci o semifinală e ca și când ai fi aproape de Dumenzeu. Eu cred că primești în funcție de stăpân, iar eu sunt stăpân la Steaua. Voi fi mai bun pentru ca Steaua să aibă ajutor Dumnezeiesc”, a spus patronul Stelei.

 

 

Comentarii Facebook