Becali, dupa meciul cu CFR: Arbitrul a luat spaga 500.000 de euro de la Cluj. Balaj nici copii nu merita sa aiba


Gigi Becali a luat foc dupa meciul cu CFR Cluj, acuzandu-l pe arbitrul Cristian Balaj ca a luat spaga 500.000 de euro de la Paszkany.

"Muresan trebuia 4 galbene, am avut penalty. A fost un arbitraj smecheresc, s-a arbitrat numai in favoarea lui. Balaj este un arbitru bun, este cel mai smecher, sa te fereasca Dumnezeu de astfel de arbitri. Este cel mai ipocrit si cel mai nenorocit om. Abia acum am vazut ce fel de om este Balaj. Astfel de oameni nu trebuie sa traiasca, sunt niste jagardele. Nu se face nicio curatenie.

Singura echipa care este pe blat cu arbitrii este CFR-ul. Le-au dat banii inainte si nu ai cum sa-i prinzi. E un criminal, n-are demnitate. Nu mai poate sa faca DNA -ul nimic. Cu doua luni inainte de a incepe campionatul au luat 300-500.000 de euro, nu stiu cat le-o fi dat, dat le-a dat.

Asta e echipa sa ia campionatul? Nu am dominat nici pe Avantul Stefanesti asa cum i-am dominat pe ei. O jigodie de om si-a batut joc de munca acestor copii. Asta e, sa ne calareasca ungurii. Il rog pe nenorocitul asta de Balaj sa ma dea in judecata. Zicea ca are si el copii si nevasta acasa si nu-i place sa fie facut in toate felurile la televizor. Pai, bai, nenorocitulle, nici copii nu meriti sa ai", a declarat Gigi Becali.

 

Vezi mai jos cum a reactionat Arpad Paszkany...

Paszkany cere sanctionarea lui Becali: "E un penal! Trebuie amendat exact cu suma despre care vorbeste"

Comentarii Facebook