Becali către Kapetanos: "Poate îi rupe unul capul în discotecă!"


Patronul echipei Steaua București, Gigi Becali, a reacționat dur la declarațiile lui Pantelis Kapetanos, conform căruia el ar fi vinovat de lipsa de performanțe de la Steaua.

El numai vorbeşte. Nu face nimic. Pentru mine... vorbeşte mult, dar nu face. Echipa dacă nu merge, vine acolo la vestiare, vorbeşte două minute şi după face caterincă. Nu e cum il vedem la televizor. Pentru asta echipa nu a câştigat nimic cu el, e doar vina lui. Prima oară când am venit, am semnat şi am plecat direct în cantonament. Şi când mergeam cu autocarul, am oprit la un palat şi am zis: «ce facem aici?» «Aici e preşedintele», dar eu nu ştiam cine e preşedintele. Am stat acolo la o masă mare şi a venit şi a făcut show”, a declarat Kapetanos, conform citynews.ro.

Despre modul în care Becali își plătea jucătorii, Kapetanos a povestit că: ”A început să vorbească cu jucătorii şi toată lumea, «hahaha, huhuhu», iar când am plecat, a dat un pachet şi când am mers la autocar a venit unul şi mi-a dat bani, iar eu am întrebat: «ce e asta?» «Păi a dat preşedintele...» Incredibil”.

La auzul acestor vorbe, Becali a luat foc. ”Eu sunt un tip credincios, dar vii tu, un nenorocit, să vorbeşti? Asta îi transmit, să aibă grijă de fractură acum. Ar trebui să-l înjur puţin, dar sunt la televizor. Să-şi vadă de treaba lui, a luat 25 de mii pe lună, să joace fotbal acolo şi gata. Altceva nu are ce să comenteze decât minciuni? Că dacă era adevărat spuneam, da bă, am dat bani. Ce, e ruşine să dai primă la jucători? Poate a luat un pachet în cap şi s-a sclerozat. Am dat şi prime aşa, nu e problemă, dar nu i-am dat lui. Trebuia să nu-i primească dacă e incredibil pentru el. Ce mare rahat a făcut? Ne-a mai făcut şi belele. Dar asta e. Dar vii acum şi vorbeşti tu de patron într-o ţară străină, după ce ai luat 25.000 pe lună de la un om. Bă, nu te gândeşti că te duci la discotecă şi îţi rupe unu capul? «De ce vorbeşti mă, de Gigi, urât?» poate să zică unul. Că sunt mulţi în România. Poate îi rupe unul capul la discotecă, să se înveţe minte să nu mai vorbească el de un om care i-a dat 25.000 pe lună. Eu mi-aş dori şi să-l reclam la comisii şi să-i rupă şi unul capul în dicotecă. Cum să vii, mă, în România şi să vorbeşti de patron urât? În Grecia aşa vorbea el despre patron? Poate îl prinde unul în discotecă şi îi dă vreo două picioare ca să se înveţe minte. Eu aşa mi-aş dori. Să se înveţe minte. Băi, puşcărie, cine eşti tu mă?”, a declarat Becali la GspTV.

Dacă nu îşi lua toţi banii, nu mă dădea la comisii? Şi-a luat toţi banii până la ultimul şfanţ. Nici nu a jucat şi a luat şi în plus bani. A fost şi suspendat şi şi-a luat până la ultimul şfanţ. Nu pot să-mi dau seama dacă a fost o investiţie proastă pentru că am avut şi calificări cu el. Afacere proastă nu pot să spun că a fost, a mai dat şi goluri, am fost mulţumit una peste alta, i-am dat banii şi la revedere. Când văd obrăznicie nu pot să suport”, a mai spus patronul stelist.

Kapetanos a venit la CFR Cluj liber de contract.

Comentarii Facebook