Marti 5 Iulie

Bataie la meciul lui U Cluj. Un suporter a intrat pe teren la meciul U Cluj - Hermannstadt - VIDEO


Un suporter a intrat pe teren la meciul cu U Cluj.

Acesta a fugit la galeria U Cluj pentru a-i saluta. Ultrasii de la U Cluj au intrat in teren si a izbucnit o bataie intre suporteri si jandarmi.

Suporterul U Cluj care a intrat pe teren este interzis pe stadioane.

Un suporter a intrat pe teren aproape de finalul meciului, iar fortele de ordine l-au prins si l-au lovit. Suporterii U Cluj au coborat din peluza si au intrat pe teren pentru a-i lua aparare suporterului.

Jandarmii au intervenit atunci si i-au respins pe batausi spre tribuna. Atunci, un jandarm a fost lovit in cap cu un scaun rupt.

Jandarmul a cazut pe jos, dupa cum se vede si in imagini. Ambulanta a intervenit si acesta a fost dus la spital.

U Cluj a pierdut meciul, scor 2-0, primind golurile in minutele 79 si 80.

Jandarmul lovit in cap de huliganii de la U Cluj este in stare stabila, nefiind ranit grav, potrivit medicilor de la Cluj Arena.

Jandarmul a fost dus la UPu Cluj, de unde a fost transferat la Clinica Neurochirurgie. Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență Cluj, conf. Dr. Adela Golea, a spus: “Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”.

Comentarii Facebook