Duminica 28 Aprilie

Bataie intre suporteri la meciul Dinamo - U Cluj VIDEO


Suporterii s-au incaierat la meciul Dinamo - U Cluj, zeci de suporteri ai cainilor rosii alegandu-se cu dosare penale.

"In urma analizarii imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video al stadionului, au fost identificati mai multi suporteri, impotriva lor fiind luate masurile prevazute de lege, dupa cum urmeaza:

- unui numar de noua persoane le-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru participarea la incaierare in incinta arenei sportive, fapta prevazuta de art. 43, ind. 2 din Legea 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, precum si masura de siguranta a interzicerii accesului la competitiile sau jocurile sportive pe o perioada de un an de zile;

- unei persoane i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru nerespectarea interdictiei accesului la competitiile sau jocurile sportive, fapta prevazuta de art. 31, ind. 2 din Legea 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, precum si masura de siguranta a interzicerii accesului la competitiile sau jocurile sportive pe o perioada de un an de zile", se mentioneaza intr-un comunicat al Directiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucuresti.

De asemenea, Jandarmeria a aplicat 6 sanctiuni contraventionale in cuantum total de 2.580 de lei dupa cum urmeaza: 1 sanctiune pentru incercarea de patrundere in incinta arenei sportive fara documente de acces; 1 sanctiune pentru aruncarea asupra celorlalti spectatori cu obiecte si sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive pe o perioada de un an de zile; 4 sanctiuni pentru participarea efectiva la scandal in incinta arenei sportive si sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive pe o perioada de un an de zile", au precizat reprezentantii Jandarmeriei.

Alercatiile au aparut in peluza "Catalin Haldan" intre doua grupuri de suporterii ai echipei Dinamo. 70 suporteri au fost evacuati si s-au ales cu dosar penal in urma scandalului.

 

Cativa suporteri au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind raniti dupa ce au fost lovit cu scaune.


Comentarii Facebook