Miercuri 7 Decembrie

Banca Transilvania reconfirmă susținerea echipei de baschet CS U-BT Cluj-Napoca

 

Banca Transilvania, ca finanțator principal al CS U-BT Cluj-Napoca, reconfirmă angajamentul de susținere a acestui sport, a echipei şi a managerilor clubului.

 

Conducerea băncii este încrezătoare că sezonul competiţional va însemna în continuare rezultate pozitive pentru echipele de seniori şi juniori ale clubului sportiv, pe plan naţional şi internaţional.

 

Echipa de baschet seniori U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este pe locul 2 în clasament. Managementul operativ al echipei este asigurat de Mircea Cristescu, un reper pentru baschetul românesc, în ultimii 25 ani fiind promotorul baschetului clujean, cu patru titluri naționale. Din 2005, Cristescu este membru al Biroului Federal al Federației Române de Baschet.

 

Realizările recente pentru experiența pozitivă a suporterilor echipei de baschet U-Banca Transilvania Cluj-Napoca:

 

• La ultimele trei meciuri care au avut loc la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca s-a ajuns la performanța de a se juca în prezența a aproape 3.000 de spectatori, cu ”casa închisă”;

• La meciul U-Banca Transilvania vs Steaua Bucureşti, organizat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a participat un număr record de spectatori pentru Liga Națională, de 5.300, performanță înregistrată în baschet acum 30 de ani; 

• Din acest an, pot fi achiziționate bilete online la meciuri, direct de pe siteul clubului U-BT;

• Magazinul online şi-a extins la aproape 30 categoriile de produse promoționale pentru adulți şi copii. De asemenea, acestea pot fi achiziționate la fiecare meci, de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca;

• BT îi aşteaptă cu premii pe suporteri, cu ocazia fiecărui meci din Cluj-Napoca.

 

In ceea ce priveşte încurajarea practicării baschetului, Banca Transilvania susține în acest an Campionatul Național de Baby şi Mini Baschet, destinat copiilor cu vârste între 7 şi 12 ani. Campionatul va avea loc în perioada 26 iunie – 16 iulie, în Cluj-Napoca. Organizarea campionatului la Cluj reprezintă o investiție semnificativă a clubului în viitorul bachetului românesc.

 

Banca Transilvania ține pumnii jucătorilor U–Banca Transilvania Cluj-Napoca, în meciul cu Steaua. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 17, în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă şi se aşteaptă din nou la număr foarte mare de spectatori.

 

Foto: manases s./www.u-bt.ro

Comentarii Facebook