Banca Transilvania continuă parteneriatul BT cu Federația Română de Baschet și în 2022


Banca Transilvania (BT) și Federația Română de Baschet (FRB) continuă parteneriatul început în 2016, destinat susținerii performanței și inspirării copiilor și tinerilor.

BT va susține inclusiv în acest an activitatea și planurile FRB, echipele naționale, precum și proiectele de voluntariat în baschet și cele educaționale. Colaborarea de până acum a avut impact pozitiv pentru peste 30.000 de sportivi legitimați, începând chiar de la copiii de 7-8 ani.

Investițiile semnificative pe care le face Banca Transilvania în sport sunt investiții în România, în performanță și în viitoarele generații. Suntem cel mai mare suporter al baschetului românesc și ne bucurăm să facem echipă, și de acum încolo, cu Federația Română de Baschet. Avem încredere că  managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului românesc și la performanțele superioare ale acestuia”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Omer Tetik-Banca Transilvania.jpg

Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare în România, fiind practicat de mulți sportivi, dar și de amatori începând de la vârsta de 7-8 ani. Astăzi este un moment important pentru familia baschetului românesc, pentru că putem anunța continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania. Suntem încântați de faptul că vom face echipă în continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, și mă refer aici atât la cele care vizează performanța - de la procesele de selecție națională din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investiție în pregătirea campionilor de mâine, până la nivelul echipelor naționale - cât și la cele care se referă la programele de voluntariat în baschet sau la programele de educație prin baschet”, a precizat Emilia Carmen Tocală, preşedintele Federației Române de Baschet. 

De-a lungul anilor, Banca Transilvania a fost alături de sportivi în competiții și evenimente precum EuroBasket, Cupa României, All Star Game, Ghiță Mureşan Summer Camp, Campionatul Național de Baby şi Mini Baschet, dar și în proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV. De asemenea, este finanțator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca și al echipei.

Banca Transilvania are 9.000 de angajați

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu. 

Federația Română de Baschet administrează 284 de cluburi afiliate

Federația Română de Baschet organizează, conduce și dezvoltă activitatea de baschet din România, prin promovarea internă și internațională a acestui sport. Este formată din structuri sportive cu secții de baschet și asociații în județele țării și în București. Are 284 de cluburi afiliate şi peste 29.000 de sportivi activi în cele aproximativ 30 de competiții interne pe care le organizează anual. Federația a fost fondată în 1931 iar din 1932 este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA). Federația Română de Baschet se mândrește și cu recunoașterea în plan internațional, fiind apreciată ca unul dintre cei mai buni organizatori ai evenimentelor FIBA. Totodată, participă cu echipele naționale în competiții internaționale, atât la nivel mondial, cât și european.

Comentarii Facebook