Vineri 29 Mai

Atacantul CFR Cluj, George Țucudean, se retrage temporar din fotbal


Atacantul CFR Cluj, George Ţucudean, va renunța o vreme la fotbal din cauza problemelor de sănătate, anunță clubul CFR Cluj.

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel”, precizează oficialii din Gruia.

Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că 'Ţucu' va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contribuţia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, 'Ţucu'! Te aşteptăm din nou în Gruia!”, mai spus ce de la CFR Cluj.

George Ţucudean a fost în ultimele două sezoane golgheterul Ligii I.

Atacantul ar avea probleme cardiace, care au nevoie de investigații suplumentare pentru a se ști cât de gravă este situația. 

Comentarii Facebook