Atacantul care a învins-o pe Campioană. A câștigat procesul cu CFR Cluj și are de primit 75.000 de euro


Sergiu Buș a învins-o pe CFR Cluj, în instanță! Fotbalistul, care, în prezent, evoluează la Chindia Târgoviște, sub formă de împrumut, a câștigat litigiul intentat campioanei României, din cauza salariilor restante.

Conform deciziei, clubul din Gruia, la care Buș a fost legitimat între ianuarie 2022 și ianuarie 2023, trebuie să-i plătească 75.000 de euro fotbalistului, adică 5 salarii restante.

Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante conform Acordului de rescadențare. Cu recurs”, se arată în soluția comunicată de CNSL.

Readus de CFR Cluj în România după o aventură în Coreea de Sud, la Seongnam FC, Buș nu a avut randamentul scontat. A fost mai mult accidentat și a jucat doar 13 meciuri în anul petrecut în Gruia, fără să înscrie vreun gol!

În ianuarie 2023, Buș a schimbat echipa, a semnat cu Chindia Târgoviște, dar nu a renunțat la salariile restante din perioada de la CFR Cluj. A deschis un litigiu împotriva campioanei și acum așteaptă următorul pas, fie ca CFR să-i achite banii, fie ca „vișiniii” să facă recurs la decizie, scrie GSP.

Comentarii Facebook